Week van de geletterdheid: save the date

Van 8 tot 14 september 2017 vragen we aandacht voor de Week van de geletterdheid, die dit jaar helemaal in het teken staat van (kans)armoede. Want werken aan geletterdheid is een troef om op te klimmen op de maatschappelijke ladder.

Zin om mee te doen? Gebruik dan onze inspiratiepakketten en hou ons magazine TROEF in het achterhoofd. Het magazine verschijnt eind augustus.
 

Eind augustus verschijnt TROEF

Eind augustus verschijnt het magazine TROEF. Daarin zetten we een aantal mensen en projecten in de kijker, die allemaal werken aan geletterdheid binnen een armoedecontext. Het magazine is gemaakt voor mensen in (kans)armoede: het is geschreven in duidelijke taal, en heeft veel foto’s en interessante topics. Wie dit magazine tijdens de campagne niet via onze partners ontvangt, kan een exemplaar aanvragen via via Sandra Pelgrims (LINC): sandra.pelgrims@linc-vzw.be.
 

Download de inspiratiepakketten

Tijdens of na de Week van de geletterdheid kan je ook zelf een activiteit organiseren in het teken van geletterdheid. Weet je niet goed hoe, wat, of waar te beginnen? Ontdek het in onze inspiratiepakketten! Ze staan boordevol praktische tips, voorbeelden van acties en achtergrondinformatie over geletterdheid.
 

Voor armoedeorganisaties

Voor Centra voor Basiseducatie

 

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website www.weekvandegeletterdheid.be.

 

28-06-2017